Over ons

Wijn en Wijngaard is al meer dan 30 jaar dé bron van vakinformatie voor professionele en hobbymatige wijnbouwers in Nederland en Vlaanderen, die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

Uitgever

AgriMedia is een toonaangevende uitgever van vakinformatie binnen de groensector en landbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van complexe vakinhoudelijke informatie naar heldere en toegankelijke boodschappen voor professionals. Onze no-nonsense aanpak stelt ons in staat om dagelijks duizenden agrarische ondernemers, professionals in de landbouw en groensector en gepassioneerde liefhebbers te bereiken via onze vakmedia.

Met merken als LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek, Tuin en Park Techniek, Elite, Geitenhouderij, Vfocus, Veehouder en Veearts, en vanaf 1 oktober ook Wijn en Wijngaard, voorzien wij onze lezers van relevante en onafhankelijke vakinformatie. Dit doen wij via verschillende kanalen zoals vakbladen, websites, podcasts, digitale nieuwsbrieven, social media, studiedagen en evenementen. In al onze activiteiten staat de missie ‘kennis waar je beter van wordt’ centraal.

Wijn en Wijngaard is een uitgave van AgriMedia BV.