Algemeen | Premium

Een regeneratieve revolutie

Stadsmens Patrick Nijs staat graag met zijn voeten in de Hagelandse grond. Nijs is groot voorvechter van duurzame wijnbouw en draagt dit uit waar hij kan, beginnend met zijn eigen wijnen. Een gesprek met een ingenieur die zich omschoolde tot wijnmaker en wiens rode wijn Kontreir het schopte tot de wijnkaart van het bekendste driesterren-restaurant van Spanje, El Celler de Can Roca in Girona.

Dit is een Premium-artikel
Wilt u onbeperkt op de hoogte blijven? Kies dan een abonnement
Eerst 14 dagen Premium ervaren? Maak dan een gratis proefabonnement aan.
Over de auteur: Jenny van Lieshout
Jenny van Lieshout (1980) studeerde Communicatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar eerste baan bij een culinaire uitgeverij raakte ze in de ban van wijn. Ze voltooide internationale...
Meer over:
AlgemeenPremium
Deel dit bericht: WhatsApp Facebook

Wijn en Wijngaard nieuwsbrief

Nieuwsbrief Elke twee weken berichten over wijnbouw in Nederland en Vlaanderen per e-mail.